Κυριακή, 25 Ιουλίου 2010

Ο Ελληνισμός της Αμερικής χάνεταιΟ Ελληνισμός της Αμερικής χάνεται! Δεν υπάρχει κανένα Lobby! Να σταματήσουν τα ψέματα και τα παραμύθια! Lobby έχουν μόνο οι Τούρκοι και οι Σκοπιανοί! Lobby έχουν μόνον οι εβραίοι με το AIPAC αλλά όχι οι Έλληνες!

Αυτή είναι η αλήθεια που πρέπει να ακούσουν αυτοί εκεί κάτω στην Ελλάδα! Έχουμε μόνο καλούς έλληνες! Καλούς πατριώτες που προσπαθούν με ψίχουλα, αλλά Lobby Οργανωμένο δεν έχουμε!

Η γλώσσα χτυπιέται και πολεμείται από την ίδια την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αμερικής που καταργούν τα ελληνικά! Η Εκκλησία συνεχίζει τον διττό αυτόν ρόλο, τον ψεύτικο, κατά τον οποίο μαζεύει τόσα εκατομμύρια δολάρια! Η εκκλησία είναι εκκλησία σκανδάλων! Μαζεύει μόνον χρήματα με επιστημονικό τρόπο αλλά δεν προσφέρει! Τα ελληνικά σχολεία κλείνουν ένα - ένα! Οι δάσκαλοι πεινάνε! Λιμοκτονούν

Ο Ελληνισμός δεν έχει ηγεσία Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής δεν πρέπει να ηγείται του Ελληνισμού Aυτά θυμίζουν φονταμεταλιστικά έθνη! Θα πρέπει ο Ελληνισμός να αφεθεί να αποκτήσει την δική του φυσική πολιτική ηγεσία!
Οι αγράμματοι και ατάλαντοι ηγούνται της ομογένειας! Αυτά μεταξύ πολλών άλλων είναι μερικά από όσα μας λέει στην αποκλειστική του συνέντευξη ο ομογενής Μιχάλης Χαλκιάς στο greekamericannewsagency.com προκαλώντας αναταραχή και αφυπνίζοντας με αυτά που επισημαίνει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου