Πέμπτη, 28 Απριλίου 2011

Στην Ελλάδα, γιατί δε γίνονται ανάλογα θαύματα;;Έξι ημέρες ήταν αρκετές στους Ιάπωνες κατασκευαστές να ανοικοδομήσουν τον βομβαρδισμένο από τη Βιβλική καταστροφή του περασμένου Μαρτίου αυτοκινητόδρομο Kanta στη Naka, κερδίζοντας τον παγκόσμιο θαυμασμό.
Ο δρόμος δόθηκε και πάλι στην κυκλοφορία, μη θυμίζοντας σε τίποτα την πρότερη κατάστασή του.Η υπευθυνότητα και η εγρήγορση των ιαπωνικών πολιτικών αρχών, έρχονται σε πλήρη αντίθεση με αυτή των ελληνικών.
Όταν δρόμοι π.χ. Τρικάλων - Λαρίσης ή Κορίνθου - Πατρών εδώ και δεκαετίες παραμένουν ημιτελείς, αποτελώντας απειλή και κίνδυνο για τις ανθρώπινες ζωές των πολιτών, η σύγκριση της ετοιμότητας των Ιαπώνων με εκείνη των Ελλήνων, μόνο θλίψη και απορία μπορεί να γεννήσει.Τελικά, είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Εύγε στην ιαπωνική ηγεσία αλλά και το σύνολο του ιαπωνικού λαού. Η δύναμη και το κουράγιο τους, οφείλει να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση.


2 σχόλια:

 1. Μάλλον γιατί θεωρούμαστε ανοιχτομάτηδες όχι
  σαν τους κουτούς με τα σχιστά ματάκια....

  Άσε που δεν είναι κι εύκολο να μαζευτούν, να φάνε να πιουν μετά να συζητήσουν για το πως θα γίνει το έργο όλοι αυτοί οι παρατρεχάμενοι που θα βρουν εν τέλει τον εργολάβο που θα αναλάβει...

  Μιλάμε για δουλειές με φούντες όχι αστεία...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Σωστή η Astrapi!
  Τι να μας πουν τα Γιαπωνεζάκια;

  ΑπάντησηΔιαγραφή