Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2011

Την πείραμε τη δόση

Με ή χωρίς συνειδησιακά προβλήματα, δείχνοντας κομματική πειθαρχία στις δραματικές - εκβιαστικές εκκλήσεις του Πρωθυπουργού οι Βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος θα κάνουν τελικά Νόμο του Κράτους το πολυνομοσχέδιο - βρόχο στο λαιμό, κάθε πολίτη της χώρας.
Όπως φαίνεται άναψε το πράσινο φως για την εκταμίευση της 6ης δόσης και ο εθισμός μας καλά κρατεί.
Οικονομικοί συντάκτες αναλύουν, καθηγητές πανεπιστημίων παρελαύνουν στους τηλεοπτικούς  διαύλους, προσπαθώντας να εξηγήσουν απλά όρους ακατάληπτους.
Βάζουμε τα δυνατά μας, να αντιληφθούμε τί ακριβώς μας ήρθε ξαφνικά και κυρίως τί πρόκειται να έρθει καθώς βρισκόμαστε στην αρχή του μεγάλου δράματος.


Αρχίζουμε να συνειδητοποιούμε ότι οι δόσεις, μάς οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε μία μεγαλύτερη ύφεση, σε μία άνευ προηγουμένων απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας και όπως πολλοί διατείνονται ξεκινά ένα αποικιοκρατικό καθεστώς για την Ελλάδα, που υποτίθεται ότι ήταν ένας ίσος εταίρος σε μία οικονομική ένωση, υπήρξε μάλιστα από τα πρώτα μέλη αυτής της ένωσης, πίστεψε και υποστήριξε την προοπτική και ανάπτυξη της.

Ας ελπίσουμε ότι οι φωστήρες του τόπου, θα αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και όλοι μαζί ενωμένοι, θα πορευθούμε με γνώμονα το ύψιστο και ιερό καθήκον της σωτηρίας της Ελλάδας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου