Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2011

OXI..

Οι Έλληνες σήμερα απέδειξαν ότι ξέρουν να μάχονται, συσπειρωμένοι, χωρίς κομματικές ταμπέλες.
Θέλησαν ως γνήσιοι απόγονοι, των ηρώων του Έπους του 1940, να δηλώσουν ένα παρόμοιο ΟΧΙ, στους σύγχρονους δυνάστες, που καπηλεύονται περιουσίες, αξίες και κυρίως ανθρώπινες ζωές, αδίστακτα χωρίς ίχνος αιδούς.
Της Ελλάδος τα παιδιά ήταν όλα εκεί, τιμώντας άξια τους ήρωες προγονούς τους, κάθισαν στη θέση των επίσημων θώκων, αναγκάζοντας όλους τους ανευθυνουπεύθυνους πολιτικούς σε άτακτη φυγή.
Οι κύριοι, αυτοί μίλησαν για αμαύρωση της εορτής αλλά και ασέβεια προς τους νεκρούς ηρωές μας.

Με βεβαιότητα πλέον, δυνόμαστε να απαντήσουμε ότι οι ήρωες μας, αν μπορούσαν να μιλήσουν με σάρκα και οστά, θα βρίσκονταν, εκεί, δίπλα στο πληγωμένο πλήθος, δείχνοντας πως μόνο από τις πολιτικές τους πράξεις διασύρονται, αυτές που κατάντησαν την Ελλάδα, χλεύη του πλανήτη, ένα υπερδανεισμένο κράτος, με τους πολίτες του σε μία ατέρμονη διαπόμπευση.

Η Ελλάδα δεν κινδυνεύει από τους αγανακτισμένους Έλληνες, ούτε από διεθνή οικονομικά κέντρα, κινδυνεύει από επικίνδυνους και αδύναμους πολιτικούς, που δεν αντιλαμβάνονται και δε συμμερίζονται την αγωνία των πολιτών, που ξεπουλάνε απροκάλυπτα δημόσια περιουσία, ανέχονται και επικροτούν με τις πράξεις τους την ανομία, καλύπτοντας τεράστια σκάνδαλα που ζημίωσαν το κοινό συμφέρον, χωρίς ποτέ κάποιος να οδηγηθεί στη φυλακή, δεν τηρούν Συνταγματικούς κανόνες, πράττοντας κατά το δοκούν βυθίζοντας τη χώρα στο χάος.

Δεν είναι η Ελλάδα χρεοκοπημένη, ούτε οι πολίτες της, χρεοκοπημένο είναι το πολιτικό μας σύστημα. Αυτό ονειρευόμαστε να αλλάξει και φαίνεται πολύ καθαρά πλέον ότι οι εξελίξεις από εδώ και πέρα θα είναι καταιγιστικές και δραματικές για ορισμένους.


1 σχόλιο: