Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2013

Η Έλλαδα θα αλλάξει σελίδα.. όταν όλοι εσείς πάτε σπίτια σας


Κάθε χρόνο στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ο εκάστοτε Πρωθυπουργός πραγματοποιεί επίσκεψη στα πλαίσια της οποίας εκφωνεί το <<βαρυσήμαντο>> και μακροσκελή λόγο του, για την <<επιτυχημένη>> πάντοτε πορεία και εξέλιξη του <<παραγωγικού>> έργου που καταβάλλει η κυβέρνηση στον αγώνα για τη διέξοδο από τα οικονομικά προβλήματα που εμφανίζει η Ελλάδα.


Η Έκθεση, αναφέρει στην αρχή της ομιλίας του ο Πρωθυπουργός έχασε το εξαγωγικό της προσανατολισμό και εξελίχθηκε σε ευκαιρία για πρωθυπουργικές εξαγγελίες και αντιπολιτευτική κριτική. 
Μίλησε για ανάκαμψη, για έργα που δρομολογούνται στην περιοχή, βεβαίως δεν παρέλειψε να σταθεί στην <<αδιαπραγμάτευτη>> στάση του στο όνομα της Μακεδονίας (την ώρα που όλος ο πλανήτης αποκαλεί τα Σκόπια Μακεδονία κύριε Πρωθυπουργέ;) αναφέρθηκε επίσης στο περιώνυμο πια,  πρωτογενές πλεόνασμα ( ίσως όμως υποτιθέμενο και δημιούργημα κάποιων οικονομολόγων  αλχημιστών κύριε Πρωθυπουργέ; )  και κυρίως μίλησε για αλλαγή σελίδας.


Και εμείς στο σημείο αυτό δε δύναται παρά να συμφωνήσουμε  απόλυτα μαζί του.

Η Ελλάδα πράγματι θα αλλάξει σελίδα, όταν διοικηθεί από Έλληνες πολιτικούς που θα υπερασπίζονται τα δικαιώματα, τα εδάφη και το συμφέρον των πολιτών της, με αίσθημα κοινωνικής δικαιοσύνης για όλους.
Ένα υγιές πολιτικό περιβάλλον χρειάζεται η χώρα, γεγονός που δε στηρίχθηκε καθόλου ή υπηρετήθηκε ελάχιστα από την κυβέρνηση, στέλνοντας στη δικαιοσύνη δυο, τρεις μόνο υποθέσεις που ζημίωσαν το δημόσιο, προκειμένου να ικανοποιηθεί και να καταλαγιάσει η λαϊκή οργή.

Η αξία τους έχει κριθεί από την τάση των πράξεων τους για υποτέλεια και δουλικότητα. Το πρώτο βήμα για να γίνει ο Έλληνας και πάλι ελεύθερος ίσως είναι να σταλούν όλοι τους εκεί που ανήκουν.
Έξω, από τα έδρανα της ελληνικής Βουλής.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου